0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:30:00

Can Yaman ve Demet Özdemir, Burak Özçivit'in taktiğine geçtiler

Demet Özdemir’le yaşadığı aşkla gündeme gelen Can Yaman, bu haberler bayatlayınca taktik değiştirdi. Yaman, çıktığı İtalya tatilinde kalabalığın fotoğrafını paylaşarak hayranlarının oteli bastığını iddia etti.

Rol aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizisinin final yapmasıyla İtalya’ya giden Can Yaman, rol arkadaşı Demet Özdemir’le aşk yaşadığı haberleri bayatlayınca yön değiştirdi. Demet Özdemir’le birbirlerinden ayrılmayan ama hiçbir açıklama da yapmayan Yaman, çıktığı İtalya tatilinde konakladığı otelin önündeki kalabalığı paylaşarak hayranlarının kendisini yalnız bırakmadığının iddia etti.

Aynısını Burak'ta yaptı

Demet Özdemir üzerinden yaptığı pirimin bayatlamasıyla yeni yöntemler denemeye başlayan Yaman, bu hareketiyle akıllara Burak Özçivit ve Dilan Çiçek Deniz’i getirdi. 2016 yılında Viyana’da hayranlarının otelini bastığı haberini servis ettiren Özçivit, günlerce konuşulmuştu. Dilan Çiçek Deniz’de Amerika’da gazetecilerin kendisini kovaladığı haberini servis ettirmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX