Survivor'un yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu karakolluk oldu!

Yayın Tarihi: 27 Nisan 2025 Pazar 10:27:00

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2025 Pazar 10:27:00

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu köpeğiyle bindiği bir takside, şoförle sorun yaşadı. Karakolluk olan Aleyna Kalaycıoğlu, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

HABER MERKEZİ

ABONE OL

'Survivor' yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, yolcusu olduğu taksi şoförüyle karakolluk oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aleyna Kalaycıoğlu, 'Beni aldığı yere bırakmak yerine, kapıları kilitleyip zorla karakola getirdi! Yazıklar olsun!' ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkati çekti. Taksiye köpeğiyle binmek isteyen ancak taksi şoförü tarafından karakola götürüldüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Taksiye bindim ve yolda köpeğini alamam in diye konuşmaya başladı. Takside bekliyoruz, ben de inmiyorum. Bu benim taksicilerle yaşadığım kaçıncı vaka bilmiyorum. Şimdi polis bekliyoruz."

Ardından bir paylaşımda daha bulunan Kalaycıoğlu, "Beni aldığı yere bırakmak yerine kapıları kilitleyip zorla karakola getirdi! Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.