0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mart 2021 Pazartesi 17:00:00 - Güncelleme:08 Mart 2021 Pazartesi 17:00:00

Sosyetede hacker şoku

Sosyetik isimlerin başı hackerlarla dertte! Kardelen Acar'ın ardından Berrin Zorlu'nun da Instagram hesabı, yabancı kişilerin eline geçti.

İş insanı Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar'ın ardından Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu'nun eşi Berrin Zorlu da hacker kurbanı oldu. Geçtiğimiz hafta Kardelen Acar'ın Instagram hesabı yabancı kişilerin eline geçmiş ve Acar'ın fotoğrafları bilgisi dahil olmadan paylaşılmıştı. Kardelen Acar bunu yapanların peşini bırakmayacağını söylerken Berrin Zorlu da aynı durumdan muzdarip oldu. Sosyal medya hesabı hacklenen Berrin Zorlu'nun Instagram'ından hackerler, kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin, verdikleri numarayla iletişime geçmelerini istedi. Sosyetik ismin arkadaşları ise Berrin Zorlu'nun Instagram hesabının hacklendiğinin ve mesajlarının ciddiye alınmamasını belirtti.

Etiketler : erdal acar kardelen acar hacker
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX