Sinan Akçıl, Aleyna Tilki ve Mustafa Ceceli anlamlı defilesi için podyuma çıkacak!

Yayın Tarihi: 16 Şubat 2025 Pazar 16:15:00

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2025 Pazar 16:15:00

Şarkıcılar Sinan Akçıl, Aleyna Tilki ve Mustafa Ceceli; uluslararası moda dünyasının önemli isimlerinden Cafer Andıç'ın, Ekim ayında meme kanseri farkındalığını arttırmak amacıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek olan defileye çıkacak.

Haber Merkezi

ABONE OL

Uluslararası moda dünyasının önemli isimlerinden Cafer Andıç, Ekim ayının ilk haftasında Çırağan Sarayı'nda bir defile gerçekleştirecek. Meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenecek olan defile, güçlü bir sosyal sorumluluk projesi olacak.

Şarkıcılar Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl podyumda, Cafer Andıç'ın özel tasarımlarını taşıyacaklar. Defilede aynı zamanda 20'si top model olmak üzere 75 model yer alacak.

"Bu sadece bir defile değil, Türkiye'den dünyaya güçlü bir mesaj verecek bir proje. Bir yıldır üzerinde titizlikle çalışıyorum" diyen Andıç, etkinliğin dünya çapında ses getireceğini vurguluyor.

Moda ve müziğin iç içe geçtiği organizasyonun gerçekleşeceği Çırağan Sarayı'nda, moda tarihine geçecek bir gece yaşanacak!