Simge'den Erdem Kınay'a mesaj! Hikayesini kendi yazdı

Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2025 Cuma 12:04:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2025 Cuma 12:04:00

DJ Erdem Kınay, Simge Sağın'ı keşfettiğini açıklamasının ardından şarkıcıdan hemen bir yanıt geldi. Simge, “Evet, beni keşfetti ama sonrasında işler maalesef istediğim gibi gitmedi. Ben de kendi yoluma devam etmeye karar verdim, denizde boğulmadım” sözleriyle sert bir şekilde tepki gösterdi.

Haber Merkezi

ABONE OL

"Simge'yi ben keşfettim. Sonra bana kazık attı gitti" diyen DJ Erdem Kınay, geçtiğimiz gün Simge Sağın, hakkında yeni açıklamalarda bulunmuştu.

"KEŞFEDEN BENİM AMA PATLATAN ICARDI"

Sahne aldığı mekanda gazeteciler ile konuşan Erdem Kınay, "Simge'yi keşfeden benim ama patlatan Icardi. Simge ile bir şarkı düşünüyoruz. Yaptığımız zaman ses getirsin istiyoruz. Doğru şarkıyı bulduğumuzda onunla bir şeyler yapacağız" demişti.

"SONRASINDAKİ KEŞFİ İYİ GİTMEDİ"

Simge Sağın, Kınay'ın açıklamalarına cevap verdi. Şarkıcı Simge, şunları söyledi:

"O beni keşfetti bu doğru. Buraya kadarı doğru ama sonrasındaki keşfi maalesef iyi gitmedi ve ben tanınmıyordum zaten. Kendimi kendim var ettim diyebilirim. Erdem yolun başında vardı, sonrasında elimi bir anda bıraktı ve baktım kimse yok. Ben de tek başıma yüzmeye karar verdim, boğulmadım denizde. Öyle laflara da çok şaşırıyorum. Öyle bir gerçeklik yok ama ben de ona başarılar diliyorum hayatta"