0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2019 Salı 10:40:00 - Güncelleme:29 Ocak 2019 Salı 10:45:00

Şeyma Subaşı, yeni boşandığı Acun Ilıcalı'nın tüm fotoğraflarını sildi

Boşanmalarıyla olduğu kadar aldığı nafaka ile de magazin gündeminde uzun süre konuşulan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında yeni bir gelişme yaşandı. Acun'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guidio Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, Instagram'dan eski eşi ile birlikte olduğu fotoğraflarını sildi.

Attığı her adımla ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine yer bulan Şeyma Subaşı Instagram'ın en aktif isimlerinden biri. Dünyayı dolaşırken yaptığı paylaşımlarla sürekli gündem olan Subaşı, Meksika Tulum’daki tatili sırasında İtalyan bir DJ ile yakınlaşmış ve yeni aşka da yelken açmıştı.

Subaşı bu sefer de yaptığı bir hareketle gündem oldu.

TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Subaşı bu defa sosyal medya hesabında bir temizliğe girişti ve eski eşi Acun Ilıcalı ile birlikte çekilmiş olduğu bütün fotoğraflarını sildi. Acun’un sayfasında ise ikilinin eski fotoğrafları duruyor.

 "YENİ SEVGİLİSİ ACUN'U KISKANDI"

Subaşı'nın bu hareketi, "Yeni sevgilisi Acun'u kıskandı" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX