0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ağustos 2019 Çarşamba 15:32:00 - Güncelleme:28 Ağustos 2019 Çarşamba 16:46:00

Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanacak mı? Seren Serengil ve Yaşar İpek hakkında ilk kez konuştu

Ayrılıkları magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü ilişki durumlarıyla ilgili beklenen açıklama Seren Serengil'den geldi. Instragram hesabından üzücü haberi duyuran Seren Serengil, bayramdan önce eşine boşanma davası açtığını belirtti.

Habertük'ün haberine göre; Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve riskli bir hamilelik yaşayan Serengil eşi Yaşar İpek için uzaklaştırma kararı aldırdı. Geçtiğimiz hafta eve gelerek hamile eşine sözlü şiddet uygulayan ve evdeki eşyalara zarar veren Yaşar İpek'in hızını alamayarak Seren Serengil’in annesini telefonla arayarak tehdit ettiği de iddialar arasında.

Seren Serengil’in yakın çevresinde Serengil’in Yaşar İpek’e boşanma davası açtığı da konuşuluyor.

HAVLUYLA ŞİDDET GÖRMÜŞ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevin Teoman, “Ailesi iki yıldır Yaşar’ı bize karşı hep dolduruyorlar, ailesinin Seren'e yaptığı zulme ve bana yaptıklarına karşı koyamadı. Oysa biz Yaşar’a her şeye rağmen kucak açtık, ancak o eşinin böyle zamanlarında saçını okşamak yerine havluyla yüzüne vurdu. Kızım karnındaki bebeğini kaybedebilirdi” dedi.

SEREN SERENGİL BOŞANMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Yaşar İpek'in ardından Seren Serengil de boşanma haberlerini doğruladı. Snob Magazin'in haberine göre; Seren Serengil yaşadıklarının iç yüzünü ilk kez anlattı 

İşte Seren Serengil'in çok konuşulacak açıklamaları:

Çok zor bunları yazmak. Hiç konuşmadım hiç yazmadım. Kendi sesimi bile duymak istemedim bu süreçte.

1-2 dosta yaşadıklarımı anlatmanın dışında... Benim bugüne kadar eşimle bir kavgam olmamıştır. İki birbirini seven birbiriyle vakit geçirmekten hoşlanan birbirine yeten iki insandık.

Anne ve kız kardeşin benimle probleminin ve uğraşma nedeninin herkes Yaşar'la ilgili olduğunu düşünse de konu maalesef beni istememe durumu değildi.

Çünkü ben Yaşar'la beraber olmadan bir yıl önceden "Gazete Magazin" denilen sosyal medya sayfasında bana ve aileme hakaret ediliyordu.

Mahkemeye verdim emniyet mensuplarıyla mekandan kardeşini aldırmalara kadar giden bir hikayemiz var. "Valla ben değilim annemin ölüsünü öpeyim" diye yemin edince şikayetimden vazgeçmiştim.

Bana o sayfanın Gülben Ergen'in fanlarının olduğunu söylemişti.

Sonra bir öğremdim ki Gülben Ergen'in yanında çalışmış ve 15 yıldan beri anne-kız bu kişinin yanındaymış. Düşmanlık oradan bana!

Sonra Yaşar benim hayatıma girdi. Ben hapse atıldım bu kadın yüzünden. İnsan ne menfaati olursa olsun ne samimiyeti olursa olsun üvey de olsa abisinin karısı olmuşum. Bu kadınla olan görüşmesini kesmesi gerekirdi. Yanak yanağa fotoğraflar koyuyorlar. Altına da Yaşar'ın annesi allah sizi şeytanlardan korusun yazıyor. O şeytan da benim!

Bu süreç devam etti iki yıl boyunca... Aileme ve bana iftiralar, hakaretler devam etti. Kocamın hakkını yiyemem bu süreçte hep yanımda durdu. O da ben söylediğim için değil kendi gördüğü içi. Ne düğünüme ne nişanıma gelmediler.

Uzun bir süre Yaşar onlarla konuşmadı. Ama sonra annesidir yine barıştı. İşte ondan sonra ne olduysa oldu. Daha önce de çocuk sürecimizde yine kavga edip annesi yüzünden gitmişti ve tedavi sürecimi yarıda bırakmıştım hatırlarsanız.

Şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışıyorum yine aynı çabalar gösteriliyor. Ben bugün tedbir kararı aldırdım.

Çünkü saçımı okşamaya kıyamayan adam değil artık Yaşar! Çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmeye çalışmak zorundayım.

Kendisine bayram öncesi boşanma davası açtım bunu da ilk defa açıklıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX