0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Eylül 2019 Pazartesi 09:14:00 - Güncelleme:03 Aralık 2019 Salı 14:54:00

Seren Serengil bebeğini düşürdü!

Doktoru, Seren Serengil'in erken gebelik kanama şikayetiyle geldiğini 2 gece önce geldiğini ve tedavilerin yapıldığını belirtti. Yaklaşık 6 haftalık bir gebeliği olduğunu ifade eden doktoru yüksek tansiyonla gelen Serengil'in bu sabah itibari ile bebeğini kaybettiğini açıkladı. Seren Serengil videonun altında "Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfüre hakarete zulme iftiraya "istenmediğim yerde kalmam" dedin" sözlerine yer verdi..

Seren Serengil bebeğini kaybetti. Seren Serengil bebeğini düşürdüğünü sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Seren Serengil İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda doktorunun açıklamalarına yer verdi. Doktoru, Seren Serengil'in erken gebelik kanama şikayetiyle geldiğini 2 gece önce geldiğini ve tedavilerin yapıldığını açıkladı. Yaklaşık 6 haftalık bir gebeliği olduğunu ifade eden doktoru yüksek tansiyonla gelen Serengil'in bu sabah itibari ile bebeğini kaybettiğini açıkladı.

SEREN SERENGİL'İN PAYLAŞIMI

Seren Serengil, doktor videosunun altına duygulandıran açıklamada bulundu. "Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfüre hakarete zulme iftiraya "istenmediğim yerde kalmam" dedin gururlu kızım..kızım diyorum çünkü hep öyle hissettim. İlk günden beri beraber mücadele ettik ama bu kadar kötülüğe senin minicik kalbin dayanamadı sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım."

SEREN SERENGİL VE YAŞAR İPEK ARASINDA NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz sene evlenen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti ayrılıyor. Eşi ve ailesi tarafından zarar gördüğünü açıklayan Seren Serengil, eşi İpek'e boşanma davası açtığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu süreçte hamile olan Serengil, bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek için de çabaladı. Sosyal medya hesabı üzerinden İpek ve ailesi hakkında açıklamalarda bulunan Serengil tüm bunlar için dava açıldığını da belirtti. 

. Seren Serengil bayram öncesinde boşanma davası açtığını ilk defa Instagram hesabı üzerinden duyurdu. "Çok zor bunları yazmak .. hiç konuşmadım hiç yazmadım kendi sesimi bile duymak istemedim bu süreçte birkaç dosta yaşadıklarımı anlatmanın dışında" sözleriyle açıkamasına başlayan Serengil, "Yazının sonunda ben bugün tedbir kararı aldırdım.çünkü yaşar ,yaşar değil saçımı okşamaya kıyamayan adam o değil çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmeye çalışmak zorundayım kendisine bayram öncesi boşanma davası açtım bunu da ilk defa açıklıyorum hakkımızda hayırlısı olsun." ifadelerini kullanmıştı. Akabinde şiddet gördüğünü kanıtlayan ses kayıtlarını da sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan Serengil, bebeğini bu sabah kaybetti.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX