0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2019 Pazar 16:53:00 - Güncelleme:27 Ocak 2019 Pazar 17:48:00

Şener Şen'in Ayşen Gruda'nın cenaze namazındaki görüntüleri çirkin dedikoduları bitirdi

Ayşen Gruda ile Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Davaro, Çöpçüler Kralı, Süt Kardeşler gibi Yeşilçam'ın kült filmlerinde birlikte rol alan Şener Şen'in cenaze namazına katılmadığı söylentileri ortalıkta dolaşıyordu. Duayen sanatçı Şener Şen'in ortaya çıkan cenaze görüntüleri çirkin dedikoduları bitirdi.

Türk sinema ve dizi oyuncusu Ayşen Gruda  23 Ocak 2019 Çarşamba günü öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ve hastanede tedavi gören, 74 yaşında vefat ederek tüm Türkiye'yi yasa boğan Ayşen Gruda, sevenleri ve sanatçı dostlarının katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Ancak gözler törende Şener Şen'i hep aradı. Hatta Şener Şen'in Ayşen Gruda'nın cenazesine katılmadığı dahi iddia edildi.

CENAZE NAMAZINA KENDİNİ ÖNE ÇIKARMADAN KATILDI

Kameralara görüntü vermeyen usta sanatçıyı görmeyenler, cenazeye katılmadığı yönünde eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak usta isim gözlerden uzak sessiz sedasız cenaze namazına katılanlar arasındaydı.

ŞEN: BİRER BİRER EKSİLİYORUZ

Şener Şen, Ayşen Gruda için şunları söyledi: "Böyle şeylerde konuşmak çok zor ama! Ayşen son bizim Arzu filminden kalan ekibin üyelerinden. Birer birer eksiliyoruz. Tabi her ölüm zor, acı. Ama Ayşen güzel yaşadı, onurlu yaşadı."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX