0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2022 Pazar 15:02:00 - Güncelleme:16 Ekim 2022 Pazar 15:02:00

Şehit madencilerin ailelerine yardımda bulunacak

Kaynak: İHA

ABONE OL

Selami Şahin, Bartın'da gerçekleşen maden faciasında vefat eden 41 şehit madencinin ailelerine yardımda bulunacağını açıkladı. Selami Şahin, "Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları" ifadelerini kullandı.

Türk müziğinin duayen sanatçılarından Selami Şahin, Bursa'da konser verdi. Bartın'da meydana gelen maden faciası hakkında konuşan Selami Şahin İstanbul'a döndüğünde, Bartın'daki maden faciasında vefat eden madencilerin ailelerine yardım edeceğini açıkladı.

"ONLARI EKSİK BIRAKMAYALIM"

Bartın'da meydana maden faciası hakkında duygularını dile getiren Şahin, "Bartın'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah kimseye dert keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. İnsan her an gidebilir. Bugün varız yarın yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah hepimize sıhhatli huzurlu ömürler versin ya Rabbim. Aileleri şimdi kim bilir içleri yanıyor. Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul'a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları" açıklamasında bulundu.

Etiketler : Selami Şahin şehit maden bartın amasra yardım
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX