0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00

'Seçkin çocukları istemiyor'

Anlaşmalı boşanan Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasındaki kriz yeniden alevlendi. Kaan’ın çocuklarını göremediğini söyleyen yeni eşi Kıvılcım Ural 'Bu durum çok üzücü’ dedi. 

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze aralık ayında evlendiği Kıvılcım Ural’la önceki gece Şişhane’deydi. Geçtiğimiz ay doğan kızları İlayda’yla birlikte akşam yemeği yiyen ikiliye, mekan çıkışında Tangöze ve eski eşi Seçkin Piriler arasındaki mahkeme süreci soruldu. Tangöze, Pirirler’in kendisini darp ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ve uzaklaştırma kararı çıkartmasıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. 

Kıvılcım Ural ateş püskürdü 

Söze giren Kıvılcım Ural ise çarpıcı bir gerçeği gözler önüne serdi. Seçkin Piriler’in çocukları Hakan ve Volkan’ı babaları Kaan Tangöze’ye göstermediğini söyleyen Ural, “Çok üzücü” diyerek adeta ateş püskürdü. “Üzücü tabii çok üzücü, üzüldük. 2 kişinin arasında yaşanan bir konu, konuşmak doğru olmaz. Yargıya intikal ettiği için konuşmakta doğru olmaz” dedi. Eşinin çocuklarını da görmediğini ekleyen Ural, “Kaan, Volkan ve Hakan’ı eskisi gibi göremiyor. Bu dönemde önemli olan çocukların sağlığı. İnşallah çocuklar iyi bir şekilde kendi istedikleri gibi babalarını görmeye devam eder, herkes mutlu olur. Çocuklar ayrıdır, anne babanın yaşadıkları ayrıdır. Önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu” dedi. Ural’ın bu açıklaması, Seçkin Piriler’in çocuklarının babalarına göstermedi gerçeğini gözler önüne serdi. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX