0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Mart 2023 Perşembe 18:23:00 - Güncelleme:09 Mart 2023 Perşembe 18:23:00

Sarı kırmızı takip

Oyuncu Burcu Özberk ve Galatasaray'ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo birbirlerini takibe aldı. İkili için 'yeni bir aşk mı doğuyor' yorumları yapıldı.

Oyuncu Burcu Özberk aşk orucunu bozdu. Uzun bir süredir kalbi boş olan Özberk, aradığı aşkı İtalya'da budu. Ekrana gelecek olan 'Kraliçe' dizisiyle adından söz ettirecek olan oyuncunun gönlünü Galatasaray'ın 23 yaşındaki İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya kaptırdığı iddia edildi.

İkili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldı. Özberk ve Zaniolo arasındaki bu etkileşim "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Özerk'e sarı kırmızılı takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi. Aşk defteri kabarık olan İtalyan futbolcu Zaniolo 2 yıl önce Sara Scaperrotta'yı Rumen süper model Madalina Diana Ghenea için terk etmişti. Zaniolo, daha sonra gönlünü ünlü blogger Chiara Nasti'ye kaptırmıştı.

Etiketler : burcu özberk nicolo zaniolo oyuncu galatasaray aşk
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX