0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2021 Cumartesi 09:30:00 - Güncelleme:18 Eylül 2021 Cumartesi 09:30:00

Şafak vakti saldırdı

Oyuncu Şafak Pekdemir, Yasak Elma'nın ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay'la birlikte görüntülendi. Cihangir'de ilk kez objektiflere yansıyan çiftten Akay, habercilere tekme tokat saldırdı.

2018 yılında avukat Burak Mengü'den boşanan Şafak Pekdemir, gönlünü 'Yasak Elma' dizisinde kamera arkasında olan Oğulcan Eren Akay'a kaptırdı. Bir süredir gözlerden uzakta aşk yaşayan ikili, önceki akşam Cihangir'de ilk kez görüntülendi. Bir mekânda baş başa akşam yemeği yiyen ikilinin keyfi flaşların patlamasıyla bozuldu. Fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Akay, habercilerin üzerine yürüdü. Hızını alamayan Akay, Magazin D muhabiri Barış Agil'e tekme ve kafa atarak saldırdı. Olanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Şafak Pakdemir araya girerek gazetecilerden özür diledi. Muhabir ise darp raporu alıp karakola giderek oyuncunun sevgilisi Oğulcan Eren Akay'dan şikayetçi oldu.

Recep Aslan

Etiketler : burak mengü şafak pakdemir yasak elma saldırı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX