0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ocak 2023 Salı 10:00:00 - Güncelleme:31 Ocak 2023 Salı 10:00:00

Popüler olan her şeye karşıyım

Serenay Sarıkaya keşif yapmaktan hoşlandığını, "Popüler olan her şeye karşıyım. Keşfedilmemiş şeyleri seviyorum" diyerek açıkladı.

Serenay Sarıkaya keşif yapmaktan hoşlandığını, "Popüler olan her şeye karşıyım. Keşfedilmemiş şeyleri seviyorum" diyerek açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Canan Ergüder'le başrolünü paylaşacağı 'Aile' dizisinde yer alacak olan oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında merak edilenleri anlattı. Oyuncu, Netflix'in bir programına katıldı. Neşeli geçen yapımda, kendisini gece insanı olarak tanımlayan Sarıkaya, "Çok evciyim ama son zamanlarda arkadaş grubumla sosyalleşiyorum" dedi. Oyuncu, yeni yerler keşfetmeyi sevdiğini söyledi. Sarıkaya, "Popüler olan her şeye karşıyım. Keşfedilmemiş şeyleri seviyorum" dedi. Kendisini 'Duygularımla hareket eden birisiyim' diyerek tanımlayan oyuncu, "Telefonla aramak yerine mesaj atmayı seviyorum" diye konuştu. Hayattan ve anı yaşamaktan keyif aldığını belirten Sarıkaya, "Anı yaşamayı severken bazı şeylerin de belli çerçeveler içerisinde olmasını seviyorum" diye konuştu.

Etiketler : Popüler olan her şeye karşıyım Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX