0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2021 Salı 11:00:00 - Güncelleme:23 Kasım 2021 Salı 11:00:00

Parmak izimle kan grubum orijinal

Modacı Gülşah Saraçoğlu, estetik itirafında bulundu. Saraçoğlu, sosyal medya hesabından bir takipçisinin, "Göz bebeklerin ve kulakları hariç hiçbir yerin orijinal değil" eleştirisine kayıtsız kalmadı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu, estetik itirafında bulundu. Saraçoğlu, sosyal medya hesabından bir takipçisinin, "Göz bebeklerin ve kulakları hariç hiçbir yerin orijinal değil" eleştirisine kayıtsız kalmadı. Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki gibi isimlerin modacısı olan Saraçoğlu, hayranının yorumuna cevap verdi. Modacı, "Özür dilerim size bu kadar rahatsızlık verdiğim için. Ayrıca parmak izim ve kan grubum da orijinal. Geri kalanını Türk doktorlarına emanet ettim. Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır. Hadi şimdi istediğin gibi linç et beni" diyerek yorumda bulundu. Saraçoğlu, bir röportajında, "Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle 'yüz nakli yaptırdım' diyebilirim. Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem" demişti.

Etiketler : Parmak izim kam gurubum orjinal Gülşah Saraçoğlu Saraçoğlu sosyal medya hesabı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX