0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ekim 2022 Cuma 12:00:00 - Güncelleme:28 Ekim 2022 Cuma 12:00:00

Ölünce değerimi anlarsınız

Serdar Ortaç, yaşarken değerinin bilinmediğini söyleyerek isyan etti: "Ölünce o zaman diyeceksiniz ki bu adam bu şarkıları nasıl yazmış."

Geçtiğimiz haftalarda borçları yüzünden ofisini sattığı iddia edilen popçu Serdar Ortaç, Ataşehir'de Muamma Plus'ta sevenleriyle buluştu. MS hastalığı yüzünden yürümekte zorluk çeken ve sahilde bisiklet sporu yaparak tedavisine devam eden Ortaç, "Şükürler olsun ki artık sağlığım yerine geldi, keyfim de yerinde bu gece birlikte unutulmaz bir gece şahitlik edeceğiz" dedi. Ortaç, birçok meslektaşı gibi değerinin bilinmediğini söyledi. Hit şarkıların bestekarı olan Ortaç, sahnesinde izleyicilerine isyan ederek, "Ben ölünce değerimi anlayacaksınız, o zaman diyeceksiniz ki bu adam bu şarkıları nasıl yazmış" diye konuştu. Ortaç, repertuvarı, sahne şovu ve enerjisiyle yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Etiketler : serdar ortaç ms şarkıcı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX