0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Aralık 2021 Cuma 12:00:00 - Güncelleme:10 Aralık 2021 Cuma 12:00:00

MasterChef jürisi İtalyan şef Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek Zanna anlaşmalı boşanıyor

MasterChef jürisinde yer alan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek Zanna'ya ‘suç işleme ve haysiyetsiz yaşam sürme' nedeniyle çekişmeli olarak boşanma davası açmıştı. Çiftin ‘çekişmeli' olan boşanma davası ‘anlaşmalı'ya döndü.

MasterChef jürisinde yer alan İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi, çocuğunun annesi Tuğçe Demirbilek Zanna'ya 'suç işleme ve haysiyetsiz yaşam sürme' nedeniyle çekişmeli olarak boşanma davası açmıştı. İddiaya göre Tuğçe Demirbilek Zanna'nın boşanma tazminatı olarak eşi Danilo'dan 1 milyon Euro istediği, ancak ünlü şefin bu talebe olumlu yaklaşmadığı söylenmişti. Danilo Zanna'nın, Tuğçe Demirbilek Zanna'ya açtığı boşanma davasında önemli bir gelişme yaşandı. Çiftin 'çekişmeli' olan boşanma davası 'anlaşmalı'ya döndü. Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek Zanna, mahkemeye boşanma konusunda anlaştıklarına dair bir dilekçe ile anlaşmalı boşanma protokolü sundu. Çiftin mahkemeye sunduğu boşanma protokolünde küçük çocuğun velayetinin ortak olacağı belirtildi.

NESLİHAN KESKİN

Etiketler : masterchef jürisi italyan şef danilo zanna tuğçe demirbilek zanna anlaşmalı boşanma magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX