Mahkeme kararı sonrası Icardi ile Wanda Nara arasında yeni kriz! Sosyal medya karıştı

Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2026 Salı 13:27:00

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2026 Salı 13:27:00

Mauro Icardi ile eski eşi Wanda Nara arasındaki hukuki süreçte yeni bir gelişme yaşandı. İtalya'da nafaka taleplerine ilişkin verilen son mahkeme kararının ardından iki isim, peş peşe yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla birbirlerini hedef aldı.

HABER MERKEZİ

ABONE OL

Mauro Icardi, Galatasaray'a 7 Eylül 2022'de transfer oldu ve 15 Temmuz'da kulüple yollarını ayırdı. Galatasaray'dan ayrılması ile büyük ses getiren Icardi, 27 Mayıs 2014'te evlendiği Wanda Nara'dan Francesca ile Isabella adında iki kızı dünyaya geldi.

Wanda Nara ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Icardi, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Wanda Nara'nın geçici nafaka başvurusuyla ilgili Haziran ayında İtalya ve Arjantin basınında yer alan haberlerde, başvurusunun reddedildiği belirtilmişti.

"PARA ÇALMAYA DEVAM ETME ARZUSUYLA KARARA İTİRAZ ETTİLER"

Mahkemenin son kararını sosyal medya hesabından paylaşan Icardi, şu ifadelere yer verdi:

"Yeni bir karar var. Boşanma davasında benden şu miktarları talep etmişlerdi: Eski eşim için aylık 250 bin Euro, kızlarımın her biri için 65 bin Euro ve boşanma gerekçesiyle aylık 100 bin Euro. Hakim, 1 Haziran 2026'da bu çılgınlığı reddetti. Karardan memnun kalmayıp benden para çalmaya devam etme arzusuyla bu karara itiraz ettiler. Bugün, 27 Temmuz 2026'da İtalyan yargısının kararı çok net oldu: İtirazı kabul edilemez buldular. Böylece her türlü talebin önünü tamamen kapattılar. Nihai boşanma kararı için geriye sadece son adım kaldı. İtalyan adaletinin işlemesi ne güzel! Oysa 2024 yılında her şeyi İtalya'da mahkemeye taşıdığım için bana deli diyorlardı"

"İŞ BUL VE BABA OLARAK SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİR"

Wanda Nara da Icardi'nin açıklamalarının ardından sosyal medyadan şu karşılığı verdi:

"Bugün İtalyan adaleti, tazminat konusunun nihai karara bırakıldığını açıkladı. Bu çok mantıklı; çünkü benim bir işim var, karşı tarafın ise yok. Zaten nihai kararda hakkımın ne olduğu ortaya çıkacak. Bebeğim, git kendine bir iş bul ve tatilinde beni düşünmeyi bırak. 3 Ağustos'ta okulları açılacak olan kendi kızlarını düşün. Ellerinden alınanları onlara vermeyi reddettiğin için duydukları üzüntüyü zaten dile getirdiler. Ne kadar garip, değil mi? Kendi kızlarını korkutan ve travmatize eden kişilerin sana bir iyilik yaptığını sanıyorsun. Benim pasaportum var, onların ise yok; oysa bu onların hakkı. Ailelerinin yanına dönme haklarını ellerinden almak bir şiddettir. Git bir iş bul ve bir baba olarak sorumluluklarını yerine getir.

Çocuklarımın Arjantin'deki bir okulda üçüncü yılı. Tek istedikleri şey geri dönmek. İşlemleri tamamlanmış olan erkek çocuklar, kız kardeşleri olmadan seyahat etmeyi reddediyorlar. Yetişkin bir birey kendi çocuklarına sadece daha fazla şiddet, kötü muamele ve acı yaşatırken; tatilde olan bir yargı sistemi ise eve ve okullarına dönmek isteyen bu çocuklara yardımcı olmaya çalışıyor"