0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2021 Cumartesi 15:15:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2021 Cumartesi 15:15:00

Leyla ile Mecnun'da yeni kriz! Erdal Bakkal mahkemelik oldu

10 yıl sonra yeniden dijital platformda boy gösterecek olan fenomen dizi 'Leyla ile Mecnun'da yeni kriz! Dizide Erdal Bakkal olarak kullanılan mekanın, mahkemelik olduğu ortaya çıktı.

Başrollerinde Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ve Deniz Işın'ın yer aldığı 'Leyla ile Mecnun' dizisi 10 yıl aradan sonra sete çıktı. Exxen adlı dijital platformda yayımlanacak dizinin çekimlerine başlandı. Yapımda krizler bitmiyor. Daha önce yönetmen Onur Ünlü'nün ekibi toparlamak için yaptığı çalışmalar sırasında iki oyuncunun ikna edilmesi zor olmuştu. Ardından ise Leyla karakterine hayat veren Deniz Işın'ın başka bir dijital projede yer alması nedeniyle kriz çıktığı ve başrolün değişme ihtimali çıkmıştı. Sonrasında kriz aşıldı ve Işın, rolüne devam etti.

DAVAYI ÇEKİM SIRASINDA ÖĞRENDİLER

Tam dizi çekimleri başlamışken Cengiz Bozkurt'un hayat verdiği 'Erdal Bakkal' binasının değiştiği ortaya çıktı. Kireçburnu'nda bulunan 10 yıl önce çekilen sahnelerinde kullanılan mekanın sahipleri ile İl Özel İdaresi arasında bir davanın olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Sarıyer Belediyesi'nin desteğiyle Leyla ile Mecnun ekibine kullanmaları için başka bir yer tahsis edildi. Erdal Bakkal dekoru verilen arsaya bire bir olarak yeniden bina inşa edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX