Klip setinde attan düşmüştü! Aleyna Kalaycıoğlu ilk kez konuştu

Yayın Tarihi: 30 Aralık 2025 Salı 09:56:00

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2025 Salı 09:56:00

Aleyna Kalaycıoğlu, klip setinde yaşadığı talihsiz kazayla gündeme geldi. Attan düşerek hafif yaralanan Aleyna Kalaycıoğlu, kazanın ardından ilk kez konuştu.

Haber Merkezi

ABONE OL

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz haftalarda "Gidesim Var" şarkısının klip çekimlerini gerçekleştirdi. Ancak Aleyna Kalaycıoğlu, çekimler esnasında talihsiz bir kaza yaşadı. At bindiği sahnenin provası esnasında düşen Kalaycıoğlu, herkesi korkuttu.

Attan düşen Aleyna Kalaycıoğlu'nun kısa sürede toparlandığı ve ciddi bir yaralanma yaşamadığı öğrenilmişti.

Önceki gün görüntülenen Kalaycıoğlu, yaşadığı talihsiz kaza hakkında ilk kez konuştu. Kalaycıoğlu, "O kadar korkunçtu ki, iki gün basamadım ayağımın üzerine. Allah'tan son sahnelere yakın olduğu için devam etmedik. Benim zannettiğim kadar kolay bir şey değilmiş. Üç gün eğitimle dedim ki dörtnala da çıkarım şaha da kalkarım ama hiç öyle bir mevzu yok. Gerçekten tehlikeli bir spor" şeklinde konuştu.