0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Haziran 2023 Cumartesi 09:38:00 - Güncelleme:10 Haziran 2023 Cumartesi 09:38:00

Klip parası isyanı

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, müzik sektörüne, "Sponsoru ve yapımcısı olmayan sanatçılar için bütün kapılar kapalı" diyerek sitem etti.

Dilan Çıtak Tatlıses, müzik sektörüne ilişkin sitem dolu sözler söyledi. Levent Dörter ile mutlu bir evliliği olan Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzisyen olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, "Sponsoru ve yapımcısı olmayan sanatçılar için bütün kapılar kapalı" dedi. Yeni bir şarkı hazırlığında olan Tatlıses, teklisinin klibi için istenilen parayı duyunca küplere bindi. Twitter'dan sitemde bulunan Tatlıses, "Yarım milyondan biraz fazlası yoksa klip çekemiyorsun. Pardon şey şirket olarak kapatırsan yetenekli adamları o zaman çekebiliyorsun. Sonra neden olmadı? Neden olsun? Yapımcın mı var umarsızca harcayan? Sponsorun mu? İşin başında teksen sorry" notunu yazdı. Tatlıses'in geçtiğimiz hafta hamile olduğu iddia edilmişti.

Etiketler : dilan çıtak tatlıses levent dörter ibrahim tatlıses klip
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX