0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Eylül 2021 Çarşamba 16:30:00 - Güncelleme:15 Eylül 2021 Çarşamba 16:30:00

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya emniyet amiri olarak dönüyor

'Kırmızı Oda'da Sadi karakteriyle beğeni toplayan Erkan Petekkaya ekranlara bu sefer emniyet amiri olarak geri dönüyor. 'Suçlu' adlı yapımda oyuncuya Nehir Erdoğan eşlik edecek.

En son 'Kırmızı Oda' adlı dizide yer aldıktan sonra Erkan Petekkaya, Uygar Ataş'la ortak Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı dizi projesinde yer alacaktı. 03 Medya'nın patronu Saner Ayar'ın Ataş'la arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle proje iptal edilmişti. Petekkaya, 03 Medya tarafından hazırlanan 'Suçlu' adlı yapımla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Projenin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan, 'Elif' karakterine hayat verecek ve 'Sessiz Çığlık' adlı televizyon programının sunuculuğunu yapacak. Erkan Petekkaya ise, Ömer adındaki emniyet amirine hayat verecek. Cinayet davasını çözmeye çalışan dizi Ömer ile Elif karakterlerini bir araya getirecek. Yapım ekibi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak kamera karşısına geçti.

Etiketler : kırmızı oda sadi suçlu dizi erkan petekkaya nehir erdoğan magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX