0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ocak 2023 Cumartesi 14:00:00 - Güncelleme:14 Ocak 2023 Cumartesi 14:00:00

Kafaları karıştıran paylaşım

Eski sevgilisi Tuba Büyüküstün'ü sosyal medyadan yeniden takibe alan Umut Evirgen, paylaşımıyla akılları karıştırdı. Oyuncuyu etiketleyen Evirgen 'Aşk yeniden başladı mı?' dedirtti.

İşletmeci Umut Evirgen eski sevgilisi oyuncu Tuba Büyüküstün'e zeytin dalı uzattı. Dijitalde yayınlanacak olan 'Şahmaran' dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Serenay Sarıkaya'yla ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Evirgen, Büyüküstün'ü sosyal medya hesabından yeniden takibe aldı. Takip etmekle kalmayan Evirgen, bir de eski aşkını etiketleyip paylaşım yaptı. Paylaşımda ise Ercan Saatçi'nin 'Sayenizde' parçasını seslendirdiği performansı yer aldı. Şarkıdaki "Of Allah'ım of/Nedendir hep zorla sana gelişim/ Of Allahım of/ Ofları tekelledim sayenizde" sözleri dikkat çekti. Üç yıl birliktelik yaşayan ikiliden Büyüküstün'ün Evirgen'in paylaşımına ne cevap vereceği merak konusu oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX