Jüri koltuğu sandığı kadar kolay değilmiş… Gupse Özay'dan itiraf

Yayın Tarihi: 26 Aralık 2025 Cuma 09:30:00

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2025 Cuma 09:30:00

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel çekimleri tamamlandı. Programda jüri koltuğunda oturan Gupse Özay, çekim sürecinin kendisini epey zorladığını belirtti.

Haber Merkezi

ABONE OL

31 Aralık akşamı ekrana getirilecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı programının jüri koltuğunda bu yıl Gupse Özay, Giray Altınok, Hadise ve Murat Boz oturdu.

O Ses Türkiye sahnesinde Serra Arıtürk, Ava Yaman, Burak Yörük, Güller ve Günahlar'ın çocuk oyuncuları Mina, Beren ve Yade, Cihan Ünal, Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, Feyza Civelek, Pelin Akil, Rabia Soytürk, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu gibi isimler şarkı söyledi.

Jüri olan Gupse Özay, objektiflere yansıdığı etkinlikte yarışma ile ilgili konuştu. Gupse Özay, "Sesim kısık. O ses Türkiye çekiminde bağıra bağıra mahvoldum. Sesim zaten kötüydü daha da kötü oldu. Jürinin sesi niye kısılır? Coşmaktan. Seyircilere haydi eller havaya falan deyince oldu. İzleyince görürsünüz" şeklinde konuştu.