0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:13:00 - Güncelleme:18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:27:00

İşte Rihanna'nın dudak uçuklatan serveti

Kostüm Enstitüsü yararına düzenlen MET Gala fotoğraflarına her bakışınızda emin olun o yılın en farklı, en iddialı ismi hep Rihanna oluyor. Piyasaya çıkardığı kozmetik ürünleri yok satıyor. Markalarla yaptığı kapsül koleksiyonlar dakikalar içinde tükeniyor. Belki de bu yüzden lüks modaevinin başarısından hepimiz eminiz

Kostüm Enstitüsü yararına düzenlen MET Gala fotoğraflarına her bakışınızda emin olun o yılın en farklı, en iddialı ismi hep Rihanna oluyor. Piyasaya çıkardığı kozmetik ürünleri yok satıyor. Markalarla yaptığı kapsül koleksiyonlar dakikalar içinde tükeniyor. Belki de bu yüzden lüks modaevinin başarısından hepimiz eminiz

Son yıllarda moda dünyasının bir kraliçesi varsa o kesinlikle Rihanna... 2005 yılında Pon de Replay isimli şarkıyla henüz 17 yaşındayken dünya çapında şöhrete kavuşan Robyn Rihanna Fenty, son hamlesiyle moda dünyasına damga vurdu.

10 YILIN STİL İKONU

Son 10 yılın stil ikonu olan, moda dergileri tarafından sayısız kez sokak modasını en çok etkileyen kadın olarak adlandırılan Rihanna, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan ismiydi.
Rihanna modanın kraliçesi

Dünyanın en büyük lüks tüketim grubu LVMH, Rihanna'nın grup bünyesinde Fenty Maison ismiyle kendi lüks modaevini kuracağını açıkladı. Ve böylece Rihanna, LVMH bünyesinde marka çıkaran ilk kadın ve ilk siyahi unvanına sahip oldu.

Böyle iddialı bir başarıyı yakalayan Rihanna'nın moda dünyasına kendi soyadıyla ilk resmi adım atışı üç yıl önce yani 2016 yılında Puma ile işbirliğinden doğan Fenty X Puma isimli koleksiyonuyla olmuştu. İddialı şarkıcı bu üç yılı boşa geçirmedi.

Rihanna modanın kraliçesi

Geçtiğimiz yıl Savage X Fenty isimli iç çamaşırı koleksiyonunu piyasaya çıkaran Rihanna, bir yandan da dünyanın en büyük kozmetik markalarından biri haline gelen Fenty markasını kurdu. Henüz 31 yaşında 210 milyon dolarlık bir serveti olan ve Instagram'da 70.6 milyon insan tarafından takip edilen Rihanna'nın bu noktaya gelmesindeki en büyük ilham kaynağı Madonna. "Ben siyahi Madonna olmak istiyorum. Onun gibi şekil değiştirmek, tazelenmek, yenilenmek..." diyen Rihanna tüm kariyeri boyunca bunu yapmayı başardı.

30 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

Muhasebeci bir babanın ve depo görevlisi bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Rihanna alkol ve uyuşturucu sorunları yaşanan bir evde ilk gençlik yıllarını geçirdi. Kavga, gürültü ve tartışmaların eksik olmadığı eve huzur, anne ve babasının boşanmasıyla geldi. O günleri şarkı söyleyerek atlattı...

2003 yılında tanıştığı ABD'li müzik yapımcısı Evan Rogers'ın dikkatini çeken ve iki yıl sonra yapımcının ailesinin yanına taşınan Rihanna ilk andan itibaren şöhret için doğduğunu ortaya koydu. Aynı yıl Def Jam yapım şirketinin CEO'su Jay-Z ile tanışmasıysa müzik kariyerine en güçlü destekle başlamasını sağladı.

Her kariyer adımını o işi en iyi bilen ve en güçlü olanlarla atması onun en büyük başarı sırrı.

14 yıla dev bir müzik kariyeri, sinema oyunculuğu ve bir modaevi sığdıran Rihanna, yaptıkları için "Bugüne kadar yaşadığım ve yaptığım her şeyi çok seviyorum. Hiç de fena değil. Ama artık sakinleşmek, anın tadını çıkarmak, durmak ve sakin sakin kararlar almak istiyorum" diye konuşuyor.
 

Bazen ilişkileri, bazen de aldığı kiloları nedeniyle çok konuşulan Rihanna, "Her halimi seviyorum. Bence insan kendisiyle alay edebilmeli ve kendisine gülebilmeli" diyerek her dönemden daha da güçlenerek çıktığını söylüyor.

Ve şimdi onun modaya hükmetme zamanı. Hayatından, fiziğinden, ilişkisinden ve başarılarından hayatı boyunca hiç olmadığı kadar emin olan Rihanna, 30 milyon euro yatırım yaptığı yeni şirketi ile şimdi de moda dünyasını bir CEO olarak sallamaya kararlı.

35 DAKİKADA TÜM KOLEKSİYON SATILDI

Rihanna'nın hayran kitlesi tüm ünlülerinkinden çok daha sadık. Yapılan bir araştırmaya göre bir Rihanna hayranının onun çıkardığı ürünlerden herhangi birini satın alması diğer ünlülerin hayranlarının satın alma oranından 3.7 kat fazla.

Rihanna LVMH grubuyla işbirliğine adım attı. Daha önceki yıllarda Dior ve Manolo Blahnik ile de koleksiyonlar hazırladı. Ancak çoğunlukla kaliteli, ünlülerin de alışveriş yaptığı ancak daha uygun fiyatlı markalarla işbirliği yapmayı tercihe diyor. River Island ve Puma bunun en büyük göstergesi. Rihanna'nın 2015 yılında kendi soyadıyla piyasaya çıkardığı Fenty X Puma isimli koleksiyona ait tüm parçalar sadece 35 dakikada tamamen satıldı.
 

Rihanna'nın Techstyle Fashion Group ile işbirliğinden doğan Savage X Fenty isimli koleksiyon da büyük başarı yakaladı. Rihanna hayranları ürünlerin satışa çıkmasından saatler önce markanın butiklerinin önünde sıra oldu. Kapılar açıldıktan kısa süre sonra da tüm ürünler satıldı.

Fenty Beauty isimli güzellik markası 2017 yılının eylül ayında satışlara başladı. Ve marka ilk ayında 72 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan marka için Rihanna hayranları ayda 438 dolar harcıyor. Rihanna'nın başarısını her zaman kaliteli ürünü, olabilecek en iyi fiyata satmaya borçlu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX