0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Haziran 2019 Salı 09:28:00 - Güncelleme:11 Haziran 2019 Salı 09:29:00

Gazeteci İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya nereli, kaç yaşında?

İsmail Küçükkaya kimdir? Gazeteci İsmail Küçükkaya nereli, kaç yaşında? soruları en trend başlıklar arasında yer alıyor. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecek. Canlı yayın herhangi bir kanal değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecek. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya üstlenecek. Heyecanla beklenen bu yayında moderatör İsmail Küçükkaya hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Gazeteci İsmail Küçükkaya hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

İsmail Küçükkaya kimdir? Gazeteci İsmail Küçükkaya nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri öncesi CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın katılacağı ortak yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de, Gazeteci İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım ortak yayını konusunda görüşmelerini tamamladılar. Şimdi heyecanla tarihi yayın bekleniyor. Heyecanla beklenen bu yayında moderatör İsmail Küçükkaya hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. İsmail Küçükkaya hakkında merak edilenlere haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR? 
İsmail Küçükkaya 20 Ocak 1972 yılında Kütahya’nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Küçükkaya, ardından Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.

Uzun dönem gazetecilik ve haber sunuculuğu yapan isim 2008 yılında Cumhuriyetimize Dair, 2012 yılında Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı ve 2016 yılında Korkma adlı eserleri yayınladı.

2017 yılında Altın Kelebek’te En İyi Erkek Haber Sunucusu adayları arasında gösterilen Küçükkaya aynı yıl Türkiye Altın Marka Ödülü’nde Yılın Televizyon Sunucusu seçildi. 2018 yılında ise MGD Ödülü’nde En İyi Sabah Haber Kuşağı ödülüne layık görüldü.

Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016'da evlendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünyaevine girdi.

Uzun süredir özel bir televizyon kanalında İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programını sunan başarılı sunucu son olarak Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayına moderatör olarak seçildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX