Hepsi üyesi Yasemin Yürük hastaneden taburcu oldu!

Yayın Tarihi: 23 Mart 2026 Pazartesi 13:35:00

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2026 Pazartesi 13:35:00

Hepsi adlı müzik grubuyla tanınan Yasemin Yürük, bacağını kırmış ve tedavi altına alınmıştı. Hastane sürecini tamamlayan şarkıcı, taburcu olduğunu açıkladı.

HABER MERKEZİ

ABONE OL

Müzik grubu Hepsi ile tanınan şarkıcı ve dansçı Yasemin Yürük, geçirdiği kaza sonucu bacağını kırmıştı. Zorlu bir süreç geçiren Yürük, yaşadıklarını, "Çok zor birkaç gün geçirdim. Ağrım tarifsiz. Bu normal bir kırık değil; öncelikle bunu söyleyebilirim. Eğer bir dostunuz, arkadaşınız bu kadar uzun süre hastanede kalıyorsa bilin ki durum ciddi. Benim kırığım, ön kaval kemiğimde meydana geldi ve oraya platin takıldı. Çok ağır ağrılar çekiyorum. Benimle aynı şeyi yaşayanlar bana mesaj attı, aradı, sordular, tavsiye verdiler; çok teşekkür ederim size." diyerek anlatmıştı.

TABURCU OLDU

Çok ağrısı olduğunu ifade eden ve kendisini bu zor günlerinde ziyaret etmeyenlere karşı yaptığı sitemle gündeme gelen şarkıcı, hastaneden taburcu olduğunu açıkladı.