0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Mayıs 2020 Cuma 15:28:00 - Güncelleme:15 Mayıs 2020 Cuma 15:30:00

Gökhan Özen'den şarkı sözü gibi cevap: Kovid movid olmadım

Karantinayı Los Angeles'taki evinde çalışarak geçiren Gökhan Özen, yeni bir gitar almak için evinden çıktı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta, "Kovid mi oldun sen" sorusuna cevap veren Özen, "Kovid movid olmadım" dedi.

İki gün önce yaptığı bir paylaşımda koronavirüs salgını sürecindeki duygularını yazan Gökhan Özen'i, takipçileri hasta sandı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Gitar almak için gittiği markete girmeden maske ve eldiven hazırlıklarını yaptığı fotoğrafları paylaşan Özen, "Alacağımız bir gitar, şu halimize bak. Geçen yaptığım paylaşımda 'Kendimi iyi hissediyorum ve bunu Kovid-19 bile değiştiremedi' diye yazmıştım. Son iki gündür yoğun bir şekilde 'Kovid mi oldun?' diye ciddi soranlar oldu. Hepimizin yaşadığı corona dönemi sıkıntılarından bahsettim. Yani bana özel bir durum yok, soranlara teşekkürler. Kovid, movid olmadım çok şükür" ifadelerini kullandı.

Etiketler : gökhan özen kovid koronavirüs popçu şarkıcı Los Angeles
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX