0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:35:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:35:00

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

Gelinim Mutfakta 24 Mayıs kim birinci? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 24 Mayıs kim birinci? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Gelinim Mutfakta puan tablosu sizlerle. Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile izleyicisini ekrana bağlayan Gelinim Mutfakta 310. bölümüyle bugün izleyicisinin karşısına çıkıyor. Güller-Vahideh Bakhshayeshizadeh, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri bugün karamelli şekerpare ile yarışıyorlar. Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk gününde en düşük puanı alarak sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan oldu. Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Vahide oldu. Diğer iki gelin ise 12'şer puan aldılar. Peki, bugün kim birinci olacak? Gelinim Mutfakta hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Kanal D ekranının fenomen yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan yine dorukta. Gelinim Mutfakta puan tablosu sizlerle. Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da heyecan yine dorukta. Gelinim Mutfakta 310. bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Güller-Vahideh Bakhshayeshizadeh, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri bugün karamelli şekerpare ile yarışıyorlar. Kimin birinci olacağı merakla bekleniyor. Yarışmacılar bugün karamelli şekerpare yapıyorlar. Gelinlerin hünerlerini gösterdiği Gelinim Mutfakta'da kaynanalar ise puanlama yapıyorlar. Gelinim Mutfakta birincisi ve puan tablosu hakkında merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

GELİNİM MUTFAKTA 24 MAYIS KİM BİRİNCİ? 

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini ve 5 altın bileziğin sahibi gelin 68 puanla Ezgi oldu. Ezgi 65'nci bileziğini koluna taktı.

Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelin 50 puanla Güngör oldu. Güngör ve kayınvalidesi Sevim Hanım yarışmaya veda etti. Gülcan'ın puanı ise 54 oldu.

 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU SİZLERLE!

23 MAYIS PUAN DURUMU
Günün en düşük puanını alarak 23 Mayıs'ı sonuncu sırada tamamlayan yarışmacı 8 puanla Güngör oldu. Günün en düşük puanını alan ikinci gelini 10 puanla Vahide oluyor. Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 14 puanla Ezgi oluyor. Gülcan ise günü ikincilikle tamamlıyor.

22 MAYIS PUAN DURUMU 
Güngör: 13
Gülcan: 7
Vahide: 15
Ezgi: 13

21 MAYIS PUAN DURUMU
Güngör: 6 puan
Gülcan: 13 puan
Vahide: 15 puan
Ezgi: 16 puan

KARAMELLİ ŞEKERPARE TARİFİ 
125 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
1 yumurta beyazı (sarısını ben kullanmıyorum)
1 çay bardağı pudra şekeri
3,5 çay bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
ŞERBETİ İÇİN;
2 su bardağı şeker
2,5 su bardağı su
bir kaç damla limon suyu

YAPILIŞI:
Bütün malzemelerden elinize yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin ve yarım saat dinlendirin.
Daha sonra yuvarlak şekil verip ortasına, badem veya fındık yerleştirerek yağlanmamış tepsinize dizin ve 200 derece önceden ısınmış fırında kızarıncaya dek pişirin.
Şerbeti için, öncelikle şekeri tencerenizle ocağa alın ve yavaşça karıştırarak karamelize olmasını sağlayın.
Şekerinizin rengi hafif sütlü kahve rengini alırsa yeterlidir…
Suyu ve limon suyunu şerbetini ekleyip orta ateşte ortalama 15 dakika kaynatın, ve soğumaya bırakın.
Şekerpareleriniz sıcak, şerbetiniz soğuk olarak tatlınızın üzeri kapanacak şekilde dökün.
Şayet kapanmazsa sorun değil, arada bir kaşıkla kenarlardaki şerbetinizden alıp şekerparelere gezdirin.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU
Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX