0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 09:03:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 09:03:00

Game of Thrones 8. yeni sezon 6. bölüm izle! Game of Thrones final bölümü izleme yolları

Game of Thrones 8. yeni sezon 6. bölüm yayında! Game of Thrones final bölümü nasıl izlenir? sorusunun yanıtı tüm Game of Thrones severleri tarafından araştırılıyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören Game of Thrones macerasını tamamlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm için heyecan dorukta. Yapılan araştırmaya göre ABD'de 10.7 milyon çalışan Game of Thrones finali yüzünden işe gitmemeyi planlıyor. Bu çalışanların yalnız 5.8 milyonu dizinin yayımlandığı pazar günü çalışıyor. Kalan 4.9 milyon ise pazar akşamı finali izleyip pazartesi günü işten bir şekilde izin almayı planlıyor. Bunun yanında hangi Game of Thrones karakterinin altında çalışmak istediği sorulan çalışanların yüzde 28'i Jon Snow cevabını verdi. Game of Thrones izleme yollarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

Game of Thrones  8. yeni sezon 6. bölüm yayında.  Game of Thrones  final bölümü nasıl izlenir? sorusunun yanıtı tüm Game of Thrones  sevenleri tarafından araştırılıyor. Game Of Thrones 8. Sezonuyla macerasını tamamlamaya hazırlanıyor.  George R. R. Martin’in kitaplarından uyarlanan Game Of Thrones’un ilk sezonu 2011 yılında yayınlanmıştı. Başından bu yana diziyi ilgiyle takip eden izleyiciler şimdi final heyecanı yaşıyor. Aralarından kim gidecek, kim kalacak, ‘Taht’a kim oturacak? Tüm bu soruların yanıtları Game Of Thrones final bölümünde belli oluyor. . Yapılan araştırmaya göre ABD'de 10.7 milyon çalışan Game of Thrones finali yüzünden işe gitmemeyi planlıyor. Bu çalışanların yalnız 5.8 milyonu dizinin yayımlandığı pazar günü çalışıyor. Kalan 4.9 milyon ise pazar akşamı finali izleyip pazartesi günü işten bir şekilde izin almayı planlıyor. Game of Thrones  8. yeni sezon 6. bölüm izleme yollarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte Game of Thrones  hakkında merak edilenler... 

GAME OF THRONES  8. YENİ SEZON 6. BÖLÜM YAYINDA! 

GAME OF THRONES  FİNAL BÖLÜMÜ NASIL İZLENİR?
Game Of Thrones'un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk platformunda. Game Of Thrones'un 8. sezonunu seyretmek isteyenlerin Digiturk'e üyesi olması gerekiyor. Dizi, ABD ile aynı anda, Türkçe altyazılı olarak, beIN Series Sci-Fi ve beIN Connect'te yayınlanacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Game of Thrones dizisinin finali heyecanla bekleniyor. Game of Thrones 8. sezon 5. bölüme, dizinin önemli karakterlerinin ölümü damga vurdu. Son Savaş’ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King’s Landing’e getirdi. Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları'na, Kraliçe Cersei'nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

LORD VARYS

Jon Snow'un ebeveynleri hakkındaki gerçeği açıkladıktan sonra Daenerys tarafından idam edildi.

EURON GREYJOY

Jaime Lannister tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

JAIME LANNISTER

Jaime, ölü ejderhaların iskeletlerinin tutulduğu mahzende saklanırken üzerlerine kapıyı tutan moloz yığını düştü. Jaime bu yığının altında kalarak can verdi.

CERSEI LANNISTER

Cersei de Jaime'nin kollarındayken moloz yığını altında kalarak öldü.

SANDOR CLEGANE

'Dağ' olarak bilinen kardeşi Gregor ile mücadele ederken öldü.

Tabi 'Mountain' de bu mücadelede öldü.

QYBURN

Qyburn, 'The Hound' lakaplı erkek kardeşi Sandor Clegane ile savaşmak yerine kraliçesi Cersei'yi koruyan 'Dağ' lakaplı Gregor'dan kraliçeyi ölüme götürmesini telep edince Dağ, Qyburn'u, kafasını Kızıl Tut'ta bir duvara çarparak öldürdü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX