0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2022 Salı 10:00:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2022 Salı 10:00:00

Ferhat'ı çok kıskanıyordum

14 yıldır Ferhat Göçer ile arkadaş olan Ömür Gedik, bir dönem çok kıskanç olduğunu itiraf ederek ''Ama o duygum azaldı artık, yerini sevgi ve saygıya bıraktı'' dedi.

14 yıldır Ferhat Göçer ile arkadaş olan Ömür Gedik, bir dönem çok kıskanç olduğunu itiraf ederek ''Ama o duygum azaldı artık, yerini sevgi ve saygıya bıraktı'' dedi.

Müzisyen Ferhat Göçer ve Ömür Gedik, Antalya'da sevenleriyle buluştu. İkili, önceki akşam Sherwood Resorts & Hotels'in 30'uncu yıl kutlamalarında ayrı ayrı konser verdi. İlk olarak Gedik sahne aldı. Şarkıcı, İngilizce, İtalyanca ve Türkçe söylediği şarkılarla ayakta alkışlandı. Ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Sahne sonrası habercilerle sohbet eden Göçer, evlerindeki kediler nedeniyle kendisini ikinci sınıf vatandaş gibi hissettiğini söyledi.

SONUNDA EŞEK SAHİBİ OLDUK

Göçer, "Onlarla birlikte olmayı çok seviyorum. Hayvanseverlik çok farklı bir şey" dedi. Kıskanç biri olmadığını belirten Gedik, "İlk başlarda kıskançlık daha fazlaydı. Şimdi çok azaldı. Her ikimizin de kıskançlığını ifade etme şekli farklı. Sevgi ve saygıya dayanana bir beraberliğimiz var" dedi. Ferhat Göçer'in sık sık evdeki hayvanlardan bahsetmesi üzerine Ömür Gedik, "Daha fazla hayvan alacağım eve" dedi. Göçer, Gedik'in kurduğu barınağa aldığı 2 eşek ile ilgili "Daha ne alacağız hayatım. İki tane eşeğimiz bile var" diyerek kahkaha attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX