0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2022 Salı 15:00:00 - Güncelleme:08 Kasım 2022 Salı 15:00:00

Dizisi tutmayınca youtuber olmak istedi

Başrolünde yer aldığı 'Bandırma Füze Kulübü' filmiyle beyazperde de boy gösteren Alina Boz, ilk oyunculuk deneyimlerinde çok da iyi sonuçlar gelmeyince farklı bir alana yönelmeyi düşündüğünü söyledi.

Başrolünde yer aldığı 'Bandırma Füze Kulübü' filmiyle beyazperde de boy gösteren Alina Boz, ilk oyunculuk deneyimlerinde çok da iyi sonuçlar gelmeyince farklı bir alana yönelmeyi düşündüğünü söyledi. Oyuncu bir YouTube kanalında gelen bir soru üzerine youtuberlık yapmayı bir dönem düşündüğünü itiraf etti. Boz, "Ben bir aralar dizi yapmıştım ama çok gitmemişti. İkinci diziye başlamadan önce youtuberları çok takip ediyordum. Bir arkadaşım vardı, Polina diye, o zaman youtuberlığa yeni başlamıştı. Gezi videolarını çok seviyordum. Küçük mini belgeseli youtube'a uyarlama fikri benim çok hoşuma gitmişti. Hatta ben de ne yapabilirim diye düşündüm" açıklamasını yaptı.

Etiketler : Dizisi tutmayınca Bandırma Füze Kulübü youtuberlık Alina Boz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX