0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2022 Çarşamba 14:00:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2022 Çarşamba 14:00:00

Dijitalin yeni ikilisi! Can Yaman'a İtalyan Greta Ferro eşlik edecek

Orhan Yeniaras'ın romanından uyarlanan ‘El Turco' dizisinde Can Yaman'ın rol arkadaşı belli oldu. Bir süredir Roma'da yaşayan oyuncuya İtalyan Greta Ferro eşlik edecek.

Bir süredir İtalya'da yaşayan oyuncu Can Yaman'ın başrolünde yer alacağı dijitalde yayınlanacak olan 'El Turco' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Orhan Yeniaras'ın 'El Turco' adlı romanından uyarlanan dizide, yeniçeri Osmanlı akıncısını canlandıracak olan Yaman'ın partneri belli oldu. Ay Yapım imzalı dizide oyuncuya İtalyan Greta Ferro eşlik edecek. Yaman projede, 'Yeniçeri Hasan Balaban' karakterini oynayacak. Senaryosunu Kerem Deren'in kaleme alacağı yapımın yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturacak. Yeni projesi için hummalı bir çalışmaya girerek kendini spor salonuna kapatan Can Yaman'ın bölüm başı 1.5 milyon lira alacağı iddia edilmişti. Yapım, Osmanlı'nın Viyana Kuşatması zamanında yaşananları konusunu ele alıyor.

Etiketler : can yaman el turco greta ferro
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX