0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2023 Cumartesi 17:53:00 - Güncelleme:18 Şubat 2023 Cumartesi 17:53:00

Çocuklara moral verdiler

Şarkıcılar Sefo, Zara ve Aleyna Tilki deprem bölgesi Hatay'da çadırlarda kalan çocuklarla bir araya geldi. Ünlü isimler miniklerle oyun oynayarak yaralarını sarmaya çalıştı.

Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası ünlü isimler afetzedeler için seferber oldu. Şarkıcılar Zara, Sefo ve Aleyna Tilki, Hatay'a giderek kolları sıvadı. Deprem bölgesinde çadırlarda kalan çocuklara hediye götüren ünlü isimler hem onlarla sohbet etti, hem de şarkılarını birlikte söyleyerek moral verdi. Aleyna Tilki, depremzede çocuklarla bir araya geldi.

ENERJİLERİ DEĞİŞTİ

Çocuklar için oyun alanı yaptırmak istediğini söyleyen Tilki, "Buradaki çocuklar için oyun oynamak, duygularını paylaşmalarına destek olmak çok önemli. Oyun alanı ve oyuncak projesi için bağışlarınıza devam edebilirsiniz" dedi. TSM sanatçısı Zara'da miniklerle eğlenceli anlar yaşadı. Çocuklarla birçok oyunlar oynayan Zara, miniklerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiği kareyi "Şu minik sevgililerin mutluluğuna paha biçilemez. Çocukların enerjisi öyle bir değişti ki, ağladık ve sarıldık ama minik canlarla güldük" yazarak yayınladı.

Etiketler : sefo zara aleyna tilki deprem afetzede
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX