0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2020 Çarşamba 10:17:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2020 Çarşamba 10:43:00

Çağla Şikel çocuklarıyla yasağı deldi!

Önceki gün Ulus'ta bir çiçekçide görüntülenen manken Çağla Şıkel, tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs ile ilgili tedbirler kapsamında alınan karara uymadı.

Çağla Şıkel'in, koronavirüs salgını nedeniyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki çocuğu Uzay ve Kuzey'i alıp dışarıya çıkması dikkat çekti.

Çağla Şıkel'in, koronavirüs salgını nedeniyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki çocuğu Uzay ve Kuzey'i alıp dışarıya çıkması dikkat çekti.

20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması hatırlatılınca Şıkel, "Sadece çiçekçi için çıktık. Başka bir yere gitmiyoruz" karşılığını verdi.

Pazar gününe denk gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü'nü sadece uzaktan kutladığını belirten 41 yaşındaki manken, "Tabii ki yasak olduğu için uzaktan kutladık. Şimdi de çiçek götüreceğiz. Ancak çocuklar yaklaşmıyorlar. Anneannelerini uzaktan görecekler" şeklinde konuştu.

Koronavirüs salgını için her zaman dikkatli olunması gerektiğini belirten ve mümkün olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulunan Şıkel'in, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması ise şaşırttı.

Bu fotoğraflardan sonra çocuklarının babası Emre Altuğ'un, nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Şarkıcı Emre Altuğ ile Çağla Şıkel'in 2008 yılında başlayan evlilikleri 2015'te sona ermişti.

Etiketler : Çağla Şikel emre altuğ şarkıcı emre altup manken magazin koronavirüs tedbirleri sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma kısıtlaması 20 yaş altı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX