0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2020 Perşembe 10:25:00 - Güncelleme:09 Nisan 2020 Perşembe 10:39:00

Hedefine mayıs ayında ulaşacağını açıklayan Buse Terim nasıl zayıfladı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 6 ayda 21 kilo verdi. Zayıflamak için uyguladığı yöntemin meyvelerini toplamaya başlayan Buse Terim nasıl zayıfladığını da anlattı

Fazla kiloları yüzünden sürekli eleştirilen Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in eski halinden eser kalmadı.Verdiği kilolarla bambaşka birine dönüşen Buse Terim sırrını verdi.

21 KİLO GİTTİ

Terim, 'fasting' yani 'aralıklı oruç' sistemi ve sıkı sporla amacına ulaştığını söylerken; tam 21 kilo verdiğini hedeflediği kiloya ise mayıs ayında varacağını belirtti.

"TAKDİR ET"

Kendine kötü yorum yapanların kadınlar olduğunun altını çizen Terim, 18 ay arayla 2 çocuk dünyaya getirdiğini hatırlatıp, “Kilo yerine neler yaptığıma bak, takdir etmeyi öğren ve hemcinsim olduğunu hatırla” dedi.

NASIL ZAYIFLADIĞINI ANLATTI

Buse Terim, ‘fasting’ yani ‘aralıklı oruç’ sistemiyle 21 kilo verdiğini açıkladı. Terim, bir dönem sosyal medyada kötü niyetli insanlar tarafından kiloları nedeniyle eleştirilmişti. Bu yorumların bir çoğunu kadınların yaptığının altını çizen Buse Terim, 18 ay arayla 2 çocuk doğurduğunun hatırlatıp, “Kilo yerine neler yaptığıma bak, takdir etmeyi öğren ve hemcinsim olduğunu hatırla” demişti.

ARALIKLI ORUÇ NEDİR?

Aralıklı oruç diyeti vücudun belirli bölgelerinde biriken yağın kaybedilmesini ve metabolizmayı çalıştırarak hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayan popüler diyetlerden biridir. Diyet ve diğer kilo verme programlarından farklı olarak belirli saatlerde hiçbir şey tüketmeden yapacağınız beslenme şeklidir.

Etiketler : buse terim kilo zayıfladı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX