0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:00:00 - Güncelleme:14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:00:00

Bozcaada'da sürpriz birliktelik

Oyuncu Hilal Altınbilek, yazar Metin Hara ile yeni bir ilişkiye başladı.

Oyuncu Hilal Altınbilek, yazar Metin Hara ile yeni bir ilişkiye başladı. Bozcaada tatilinde olan ikili, takipçileri tarafından görüntülendi.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan Hilal Altınbilek'in sürpriz aşkı ortaya çıktı. Daha önce Kerem Alışık ile ismi anılan Altınbilek, mutluluğu edebiyat dünyasından buldu. Bozcaada'da tatile giden Altınbilek, daha önce dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile birliktelik yaşayan yazar Metin Hara ile sarmaş dolaş görüntülendi. Gossippasta'nın haberine göre ikili bir süredir Çanakkale'de gözlerden uzak tatil yapıyor. Magazin basının olmadığı Bozcaada'da seyahat eden ikili, takipçileri tarafından çarşıda kol kola gezerken görüntülendi. Ünlü oyuncu Altınbilek, sosyal medyada sürekli olarak Brezilyalı dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya benzetiliyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX