0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Temmuz 2022 Cumartesi 16:00:00 - Güncelleme:30 Temmuz 2022 Cumartesi 16:00:00

Boğaz'da unutulmaz konser akşamı

Şarkıcı Ebru Yaşar, tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin ilkinin Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleştirdi.

Yaşar, sahne performansı ve repertuvarıyla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Yaşar, "Eskişehir'de bir orman kurmaya karar verdim. Bu yaz yapacağım bütün konserlerle beraber hepimiz bu ormanın bir dalı, bir yaprağı, bir ağacı olduk. Yani gelecek nesillere ne bırakacağız? Çocuklarımıza ne bırakacağız? Nefesimiz ormanlar... Bu açık havalar da bunu o kadar iyi anlatıyor ki! Ne kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz. Ama habire ormanlar yanıyor. Dedim ki hep beraber orman kuralım. Sizlerle beraber bir orman oluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

belgeseli hazırlanıyor

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Yaşar, sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Müzik hayatında 25 yılı geçen Yaşar, özel hazırlanan belgeseliyle ilgili, "Ekibim hazırlıyor. Benim asılnda hiç öyle bir niyetim yoktu, o kadar heyecanlı giriştiler ki! Bakalım seyirciye bir saatlik izleti, dinleti olabilir" açıklamasında bulundu.

Etiketler : ebru yaşar konser orman yangını
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX