0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2021 Cuma 17:00:00 - Güncelleme:22 Ekim 2021 Cuma 17:00:00

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ı İbrahim Çelikkol: Baba olmak hayatın en güzel rengi

‘Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, baba olduktan sonra hayatındaki değişiklikleri anlattı. Oyuncu, “Baba olmak hem çok ağır bir sorumluluk hissi hem de hayatın en güzel rengi ” dedi.

Başrollerinde Hilal Atınbilek, Furkan Palalı ve Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisine yeni sezonda dahil olan İbrahim Çelikkol, babalık duygusunu açıkladı. 2017 yılında Mihre Mutlu'yla evlenen ve Ali isminde bir oğlu olan oyuncu, Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor.

Oyuncu, baba olduktan sonra hayatında değişen detayları anlattı. Çelikkol, ''Baba olmak hem çok ağır bir sorumluluk hissi hem de hayatın en güzel rengi benim için. Kendi adıma baba olduktan sonra daha duyarlı, daha özverili, daha düzenli olduğumu söyleyebilirim'' dedi.

Oyuncu, eşi Mihre Mutlu ve oğulları Ali'yle geçirdikleri keyifli vakitlerini sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Etiketler : bir zamanlar çukurova bir zamanlar çukurova hakan bir zamanlar çukurova ibrahim çelikkol ibrahim çelikkol ibrahim çelikkol eşi mihre çelikkol mihre çelikkol ibrahim çelikkolun oğlu magazin haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX