0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2022 Cumartesi 10:00:00 - Güncelleme:24 Eylül 2022 Cumartesi 10:00:00

Bİr Türkü hayatını değiştirdi

Şarkıcı Elif Buse Doğan, popülerliğini Serkan Çağrı'yla arasının açıldığı 'Samsak Döveci' türküsüne borçlu olduğunu söyledi: ''Türkü sayesinde tanınırlığım çok fazla arttı."

Şarkıcı Elif Buse Doğan, popülerliğini Serkan Çağrı'yla arasının açıldığı 'Samsak Döveci' türküsüne borçlu olduğunu söyledi: ''Türkü sayesinde tanınırlığım çok fazla arttı."

Son dönemde seslendirdiği 'Samsak Döveci' eserle adından söz ettiren Elif Buse Doğan, kendini türkülerle ifade edebildiğini söyledi. Şarkıcı, konuk olduğu 'Bire Bir' programında hayatıyla ilgili bilgiler verdi. Müzik kariyerine lise sıralarında başladığını belirten Doğan, "Ailem müziğe olan merakımı görünce Kocaeli'nde güzel sanatları lisesine başladım. Lisede keman ve piyano eğitimi aldım. Kendimi ifade ederken, türküleri daha doğru aktardığımı düşündüm. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'nı tamamladım. Üniversitede kemanı, piyanoyu ve batı müziğini bırakarak sese yöneldim" dedi. 'Samsak Döveci' türküsünün kendisine uğurlu geldiğini söyleyen şarkıcı, "Samsak Döveci ile tanınırlığım çok fazla arttı. Yaklaşık 3 aydır evde durduğum gün sayısı 3 ya da 4'tür. 18 kişilik ekibimle tüm Türkiye'nin ilçelerini dolaştım" dedi. Serkan Çağrı ile birlikte seslendirdiği şarkı için kariyerlerine ayrı ayrı olarak devam etme kararı sonrası, Doğan'ın müzisyenle arası açılmış ve ikili yaşadıkları tartışmalarla uzunca bir süre konuşulmuştu.

Etiketler : Bİr Türkü hayatını değiştirdi Samsak Döveci Şarkıcı Elif Buse Doğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX