Bez Bebek yönetmeninden çarpıcı sözler! Evrim Akın'ı yerden yere vurdu

Yayın Tarihi: 22 Kasım 2025 Cumartesi 10:10:00

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2025 Cumartesi 10:10:00

“Bez Bebek” dizisinde Yağmur rolüyle hafızalara kazınan Asena Keskinci, yıllar sonra set dönemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve özellikle Evrim Akın'la yaşadıkları yeniden gündeme geldi. Tartışmalar sürerken, dizinin görüntü yönetmeni Şahin Yiğit de sessizliğini bozarak sosyal medyada çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Haber Merkezi

ABONE OL

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci, Evrim Akın ile sette yaşadığı olayları yıllar sonra anlattı. Evrim Akın'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Asena Keskinci, gündeme bomba gibi düştü.

"SANA HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM ÖLENE KADAR"

Keskinci'nin açıklamalarının ardından Bez Bebek dizisinin görüntü yönetmeni Şahin Yiğit, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Şahin Yiğit, şu ifadelere yer verdi:

"Benim de rızkımla oynayanlarda başroldesin ben de sana hakkımı helal etmeyeceğim ölene kadar. Hani derler ya, ilk taşı en günahsız atsın diye. Asena kuzum da o setin en masum, belki de en saf çocuğuydu. İşte o ilk taş, tam da bu çocuktan geldi. İlahi adalet geç kalır, ama asla kimsenin yanına bırakmaz. Benim de rızkımla oynayanlarda başroldesin ben de sana hakkımı helal etmeyeceğim ölene kadar!"