0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ocak 2023 Salı 16:00:00 - Güncelleme:10 Ocak 2023 Salı 16:00:00

Ayrılsak da beraberiz

Afra Saraçoğlu'nun ayrılık kararı aldığı 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla Uskumruköy'deki 2 katlı villada altlı üstlü yaşadıkları öğrenildi.

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti. Mert Ramazan Demir'le birlikte 'Yalı Çapkını' dizisinin başrolünde yer alan Saraçoğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Saraçoğlu'nun Yazıcıoğlu'yla ayrılık kararı almasının ardından aynı evde yaşamaya devam ettiği söyleniyor. İkilinin, Uskumruköy'deki bir sitede bulunan 2 katlı villada altlı üstlü oturduğu öğrenildi. 'Yalı Çapkını' dizi setinin yoğunluğu nedeniyle yeni eve çıkamayan Saraçoğlu'nun bu nedenle kısa bir süre daha eski evinde kaldığı ve eşyalarını yavaş yavaş taşıdığı öğrenildi. İkilinin ayrılık sonrası arkadaşlıklarının devam ettiği belirtiliyor.

DERBİ DE YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ

Yalı Çapkını' dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası paylaşımıyla çok konuşuldu. Koyu Fenerbahçeli olan oyuncu, 4 yıldır aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile olan ilişkini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Oyuncu maç sonrası 'Bari sen yüzümüzü güldürseydin' yazarak Fenerbahçe'yi etiketledi.

Etiketler : afra saraçoğlu mert yazıcıoğlu mert ramazan demir
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX