0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2022 Cumartesi 14:30:00 - Güncelleme:19 Kasım 2022 Cumartesi 14:30:00

Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl'a şok suçlama: Borcunu ödemedi

Aylin Coşkun, parasını verip karşılığında şarkı alamadığı Sinan Akçıl'a şok bir suçlamada bulundu: Sevgililerinden aldıklarını ödesin, benimkine sıra gelir

Şarkıcı Aylin Çoşkun, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Coşkun, geçtiğimiz ay müzisyen Sinan Akçıl hakkında şok bir suçlama da bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni albümüne şarkı yapması için Sinan Akçıl'a para verdiğini ancak şarkıyı daha vermediğini iddia eden Coşkun, kendisine hala bir geri dönüşün olmadığını söyledi. Coşkun, "Borcunu ödemedi hâlâ. Borcu baki. Hiç sesi çıkmadı. Ya ben para peşindeyim. Sevgililerinden aldıklarını ödesin benimkine sıra gelir. Mesela bu haberler çıktığında arayıp "Ya Aylin'cim unuttum senin şarkını gel yapalım?" dese daha şık olurdu. Hiç aramadı. Ama artık ben bu saatten sonra ondan tenezül edip ne para ne de şarkı alırım" dedi. Coşkun, Akçıl'ın son dönemdeki parçalarını da artık beğenmediğini belirtti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX