0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Haziran 2019 Cumartesi 14:18:00 - Güncelleme:15 Haziran 2019 Cumartesi 14:19:00

Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan Çukur'a mı geliyor?

Rol aldığı 'Hakan: Muhafız' dizisiyle bir süredir dijital platformda kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan, yeni sezonda sürpriz bir projede yer alacak. Ayça Ayşin Turan'ın sezonun ilgiyle izlenen Çukur’ dizisinde dahil olacağı konuşuluyor. Bu haberlerin gündeme gelmesinin hemen ardından Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan Çukur'a mı geliyor? sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. 1992 doğumlu olan Ayça Ayşin Turan ilk oyunculuk deneyimini Dinle Sevgili dizisi ile yaşadı. Ayça Ayşin Turan'ın hayatı ve merak edilenlerinin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan Çukur'a mı geliyor? sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. Rol aldığı 'Hakan: Muhafız' dizisiyle bir süredir dijital platformda kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan, yeni sezonda Çukur'a gelecek. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldığı yapımın yeni bölümlerinde oynayacak olan Ayça Ayşin Turan, böylelikle geçen sezon diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz’in yerine geçmiş olacak.  Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenler... 

AYÇA AYŞİN TURAN ÇUKUR'A MI GELİYOR?
Ayça Ayşin Turan'ın yeni sezonda Çukur'a geleceği konuşuluyor.  Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldığı dizide Ayça Ayşin Turan, Dilan Çiçek Deniz’in yerine geçmiş olacak. 

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur.
Şimdilerde Netflix’de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve Akrep burcudur.

Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı diziler ve filmler:
2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)
2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)
2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)
2015 – Sevimli Tehlikei (Zeliş) (Sinema Filmi)
2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX