Asap Rocky Rihanna hakkında konuştu: Sevgilimle gurur duyuyorum

Yayın Tarihi: 07 Ağustos 2026 Cuma 14:32:00

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2026 Cuma 14:32:00

Asap Rocky, sevgilisi Rihanna hakkında konuştu. Asap Rocky, Rihanna'nın daha fazla kazanç elde etmesiyle ilgili, “Sevgilimle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

ABONE OL

13 Mayıs 2022'de Los Angeles'ta ilk bebeğini kucağına alan Rapçi ASAP Rocky ile şarkıcı Rihanna, oğulları RZA Athelaston'ı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın sevincini yaşamıştı. Rihanna ve ASAP Rocky, ikinci çocuklarını 2023'te kucağına aldı. Çiftin erkek bebeği oldu.

Çift, 2025 yılında üçüncü bebeğini kucağına aldı. Rihanna ve Asap Rocky, kızlarına Rocki Irish Mayers adını vermişti.

Asap Rocky, sevgilisi Rihanna hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Rihanna'nın başarısı benim başarısızlığım değil" diyerek sözlerine başlayan rapçi, şunları söyledi:

"Rihanna'nın milyarlarca doları, benim de milyonlarca dolarım var. Onun başarısı benim başarısızlığım değil. Sevgilimle gurur duyuyorum. Benden daha zengin olması, kimsenin beni güvensiz hissetmesine neden olamaz"