0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Mart 2023 Cumartesi 09:46:00 - Güncelleme:04 Mart 2023 Cumartesi 09:46:00

Artık yeni normalimiz bu

Adıyaman'da çadır kentte yaşayan depremzedelerle yeniden bir araya gelen komedyen Eser Yenenler, "Bölgede herkesin taşın altına somut olarak elini koymasına ihtiyaç var" dedi.

Komedyen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler asrın felaketi sonrası depremzedelere destek olmak için soluğu yeniden afet bölgesinde aldı. Çift, Adıyaman'da çadır kentte yaşayan depremzedelere yardıma gitti. Yenenler çifti, depremzedelerle birlikte sohbet ederek hem moral verdi hem de vakit geçirdi.

Eser Yenenler bölgeden depremzedelerle fotoğraflarını sosyal medya hesabından duygusal bir yazıyla kaleme alarak şunları söyledi.

"Adıyaman'da bildiğimizin ve tahmin ettiğimizin çok üstünde yıkım vardı. Çadır kentte çok fazla yakınını kaybedenle karşılaştık. Bir ablaya 'Birlikte el ele verip, yaralarımızı saracağız' dedim. 'Hepimiz el ele tutuşsak, ölenleri geri getiremeyiz' dedi. Hakikaten tatlı iyileşme vaatleriyle olacak iş değil. Bölgede herkesin taşın altına somut olarak elini koymasına ihtiyaç var. Birlikte iyileşmek için fiziken de beraber olmak şart. Bence artık yeni normalimiz bu."

Etiketler : adıyaman deprem çadır kent eser yenenler berfu yenenler depremzede
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX