0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Aralık 2016 Pazartesi 01:00:00 - Güncelleme:26 Aralık 2016 Pazartesi 10:33:00

Arda'ya dönüp göbek attı..

Arda Turan ve Ebru Şallı arasındaki yazışmalar çıktığı andan itibaren magazin gündeminde bomba etkisi yapmıştı. İlk açıklamayı Ebru Şallı yaparak ,”Arda benim çok eski arkadaşım” derken önceki gece tatil için İstanbul’a gelen Arda Turan da aynı açıklamayı yaptı.

Kardeşi Okan Turan ile Ebru Gündeş’in sahnesine giden Arda Turan, burada “Ebru ile arkadaşız, sizler benim kardeşlerimsiniz bir şey olsa direk size söylüyorum zaten. Şu anda hayatımda kimse yok” dedi. Daha sonra eğlenmek için içeri giren Turan, büyük bir sürpriz yaşadı. Kendisinden yarım saat sonra mekana kalabalık arkadaş grubu ile giren Ebru Şallı, akılları karıştırdı. Çok eski iyi dostuz açıklamasını yapan Şallı, Arda Turan’a selam dahi vermemesi dikkatlerden kaçmadı.  

Finalde beraber eğlendiler 

Arda Turan kardeşi Okan Turan ile birlikte eğlenirken iki metre yanındaki masaya oturan Şallı, adeta Arda’yı göz hapsine aldı. Pek oralı olmayan Turan ise kardeşi ile eğlencesine devam etti. Hızını alamayan Ebru Şallı, Ebru Gündeş’in söylediği ‘Aldırma Gönül’ şarkısında ayağa kalkarak ardaya karşı göbek şov yaptı. Asıl olanlar ise mekan çıkışında oldu. Gazetecilerin beklediğin öğrenen Şallı, mekanın arka kapısından kaçmak isterken bu amacında başarılı olamayarak ön kapıdan çıktı. Gelen bilgilere göre iki isim de gecenin finalinde Emirgan’daki bir mekan giderek günün ilk ışıklarına kadar burada eğlendi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX