Alişan Lvbel C5'i diline doladı

Yayın Tarihi: 11 Şubat 2025 Salı 10:27:00

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2025 Salı 10:27:00

Sahne alacağı mekanda basın mensuplarıyla buluşan Alişan, son dönemde tartışma yaratan Level C5'in şarkısı hakkında gelen soruya çarpıcı bir yanıt verdi. Şarkıcı, konuyla ilgili görüşünü, "Hav hav diyene hoşt denir" sözleriyle dile getirdi.

Haber Merkezi

ABONE OL

Alişan önceki akşam bir otelde hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ALİŞAN'DAN LVBEL C5'E SERT ELEŞTİRİ

Lvbel C5'in şarkısı hakkında yorumda bulunan Alişan, "Hav hav diyene hoşt denir" sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Alişan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Eğlencelik şarkılar... O şarkıların uzun vadeli olacağını düşünmüyorum. Gelip geçici, iki aylık şarkılar. Hiç dinlemedim, 'Hav hav' diyen birine hoşt denir. Hav hav diye şarkı olmaz o eğlencelik bir takım melodiler yazılmış öyle. Böyle şeyler zaman zaman olacak yapacak bir şey yok."