Ajda Pekkan, çikolata markasının yüzü oldu... Rekor iş birliği!

Yayın Tarihi: 17 Ekim 2025 Cuma 13:27:00

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2025 Cuma 13:27:00

Ajda Pekkan, ünlü bir çikolata markasıyla 40 milyon lira değerinde rekor bir reklam anlaşmasına imza attı. Hem Türkiye'de hem de yurt dışında yayınlanacak kampanyalarda markanın yüzü olacak olan Pekkan, sektörde yeni bir rekora daha imza attı.

Haber Merkezi

ABONE OL

Ajda Pekkan, ünlü bir çikolata markasının yeni reklam yüzü oldu. Yıllık 40 milyon lirayı bulan iş birliğiyle imzalanan anlaşma, sektörde bugüne kadar yapılan en yüksek bedelli kampanyalardan biri olarak öne çıkıyor.

Harbiye'deki konserinin ardından marka yöneticileriyle bir araya gelen Ajda Pekkan'ın, firmanın hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarlarda yayınlanacak reklam filmlerinde rol alacağı öğrenildi.

"EVDE KALDIM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser veren Ajda Pekkan, "Dünyanın neresinden kim gelirse gelsin vallahi battaniyeleri üzerime çeker dizi seyrederdim. Hepiniz delisiniz. Kesin bugün iptal olur dedim ama Londra'dan bile gelen dostlarım var. Ben evde kaldım, siz evlendiniz, vallahi evde kaldım" demişti.