Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten dikkat çeken çıkış!
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2026 Cuma 12:19:00
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2026 Cuma 12:19:00
Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, annesinin hayatı film olsa, onu oynayabilecek kalibrede biri olmadığını söyledi. Anjelik, "Bir Ahu Tuğba bir Türkan Şoray var. Bir de diğerleri var..." sözleriyle şaşırttı.
HABER MERKEZİ
1980'li yılların popüler oyuncularından Ahu Tuğba, 2024 yılında hayatını kaybetmişti. Tuğba'nın tek çocuğu olan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, geçtiğimiz günlerde görüntülendi.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan genç kız, annesinin hayatı film olursa, Ahu Tuğba'nın kalibresinde olan, onu oynayabilecek bir isim olmadığını söyledi. Sözlerini sürdüren Anjelik, Türk sinemasının diğer kadın oyuncularını kızdıracak bir açıklamaya imza attı.
"Bir Türkan Şoray bir Ahu Tuğba var" diyen genç kız, diğer sanatçılarıysa, "Bir de diğerleri" sözüyle tanımladı.


















